A Zontes motorkerékpárok viharszerűen hódították meg a világot, és nem véletlenül. A motorkerékpárjaink azt bizonyítják, hogy a megfizethetőségért nem kell feláldozni a minőséget, és a formatervezést. A Zontes anyavállalata (Guangdong Tayo Motorcycle Technology Co. Ltd.) 2003 óta gyárt motorkerékpárokat, 2007 óta Zontest. A Zontes a világ több mint 50 országában van jelen, ezért nem túlzás globális márkának nevezni.

A jövő technológiája kívül, belül

Motorkerékpárjaink egyik legszembetűnőbb különlegessége a sci-fit idéző külalakjuk. Amíg más gyártók tervezői csak koncepció dizájnokban mernek a Zonteshez hasonló vonalakat rajzolni, addig Te büszkén húzhatod a gázt az utcán a saját kis kétkerekű űrhajódon. De nehogy azt hidd, hogy a sci-fi csak ránézésre van jelen. A Zontes motorok minden egyes csavarja, kábele és áramköre úgy lett megtervezve, hogy a legmodernebb technológiát nyújtsa a vezetőjének. Ilyen például a multifunkciós kijelző, ami nemcsak Bluetooth kapcsolatra képes, de a Zontes applikáció segítségével akár teljesen tükrözni tudja a mobiltelefonod kijelzőjét, így megállás nélkül tudod kezelni a hívásaid, vagy követheted nyomon a navigációd.

Minőség, amire mindig számíthatsz

A Zontes motorkerékpárok nem csak csilli-villi dizájnnal és kütyükkel vannak felvértezve, az idomok alatt megbízható, komoly gyártók alkatrészeit találhatod meg, mint például a Bosch üzemanyag befecskendezés és kétcsarornás ABS.

Nem véletlenül vállalunk minden motorkerékpárunkra 3 év teljeskörű garanciát, európai alkatrész-ellátással!

Küldetésünk

A Zontes hivatalos és kizárólagos magyarországi importőre a Kretzler Hungária Kft, azaz mi vagyunk. 2007-ben alapítottuk cégünket, de csapatunk már több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpárok terén. Régóta foglalkozunk keleti motorkerékpár márkákkal, éppen ezért úgy gondoldjuk, hogy nem a levegőbe beszélünk, ha azt mondjuk, hogy igenis lehet jó minőségű, modern, megbízható kínai motort, vagy robogót venni anélkül, hogy tönkretennénk a családi költségvetést. Mi sem támasztja alá ezt jobban, mint a tény, hogy minden általunk forgalmazott motorkerékpárra és robogóra 3 év, vagy 100 000 km (amelyik hamarabb esedékes) teljeskörű garanciát vállalunk.

Mottónk:

China is the new Japan.